Leveringsprijzen zijn inclusief BTW. (6% op voedsel en drank - 21% op wijn en alcohol)
Soepen
Tomatensoep
Reference 260
Pikante soep
Reference 261
Vogelnestroomsoep
Reference 262
Wan tan soep
Reference 265
Maïssoep met krab
Reference 266
Aspergeroom met krab
Reference 267
Soep van de chef (2 pers.)
Reference 268
Gestoomde hapjes
Gestoomde varkenshapjes
Reference 61
Gestoomde rundshapjes
Reference 62
Gestoomde garnalenravioli
Reference 63
Dim Sum
Reference 65
Gefrituurde voorgerecthen
Kikkerbilletjes met lookboter (8 stukken)
Reference 164
Loumpias
Reference 66
Vietnamese kroketten
Reference 67
Varkensbrochette saté
Reference 68
Gevarieerd warm voorgerecht (scampi, loumpia, varkensbrochette saté)
Reference 69
Kikkerbilletjes met lookboter (5 stukken)
Reference 75
Salades
Kipsla
Reference 73
Griekse voorgerechten...
Mezze voor 1 pers. (brood inbegrepen)
Reference 301
Tzatziki - Tarama - Feta
Reference 305
Tzatziki
Reference 306
Tarama
Reference 307
Feta
Reference 308
Griekse salad
Reference 309
Gefrituurde calamares (tzatziki, salade)
Reference 310
Calamares "van het huis" (visfumet, tomatensaus)
Reference 311
Duivel's calamares (visfumet, tomatensaus, pikant)
Reference 312
Scampis met lookboter
Reference 313
Scampis van het huis (visfumet, tomatensaus)
Reference 315
Duivel's Scampis diabolique (visfumet, tomatensaus, pikant)
Reference 317
Ossenhaas
Rundsvlees met seizoensgroenten
Reference 111
Rundsvlees met basilicum (pikant)
Reference 115
Rundsvlees op de wijze van de chef
Reference 119
Varken
Varkensvlees met zoet-zure saus
Reference 123
Kip- en eendfilet
Kip met seizoensgroenten
Reference 131
Kip met ananas
Reference 133
Pikante kip
Reference 134
Kip met basilicum (pikant)
Reference 135
Kip met cajou noten
Reference 136
Kip met curry
Reference 137
Peking eend (pannenkoek)
Reference 141
Eend met ananas
Reference 143
Eend met saté saus (pikant)
Reference 144
Bami en Nasi
Nasi-goreng met groenten
Reference 174
Bami-goreng met groenten
Reference 175
Gebakken nasi-goreng met kip
Reference 181
Gebakken nasi-goreng op Cantonese wijze
Reference 182
Nasi-goreng met scampis
Reference 183
Nasi-goreng op de wijze van de chef
Reference 184
Nasi-goreng met rundsvlees
Reference 185
Bami-goreng met rundsvlees
Reference 186
Bami-goreng met kip
Reference 187
Bami-goreng met scampis
Reference 188
Bami-goreng special
Reference 189
Bami-goreng op wijze van de chef (pikant)
Reference 190
Scampis
Scampis met seizoensgroenten
Reference 151
Scampis met zoet-zure saus
Reference 153
Scampis met basilicum (pikant)
Reference 155
Vegetarisch
Specialiteit van de chef
Reference 171
Rode curry
Rundsvlees Rode Curry
Reference 840
Kip Rode Curry
Reference 841
Scampis Rode Curry
Reference 842
Eend Rode Curry
Reference 843
Zalm Rode Curry
Reference 844
Groene Curry
Rundsvlees Groene Curry
Reference 845
Kip Groene Curry
Reference 846
Scampis Groene Curry
Reference 847
Chef rode curry
Rundsvlees Chef Rode Curry
Reference 848
Kip Chef Rode Curry
Reference 849
Scampis Chef Rode Curry
Reference 850
Eend Chef Rode Curry
Reference 851
Zalm Chef Rode Curry
Reference 852
Geel curry
Rundsvlees Gele Curry
Reference 854
Kip Gele Curry
Reference 855
Eend Gele Curry
Reference 860
Zalm Gele Curry
Reference 861
Andere
Pataya kip
Reference 815
Runds Pataya
Reference 816
Mezze
MEZZE CLASSIC SCHOTEL
Reference 301
MEZZE ROYAL SCHOTEL
Reference 701
MEZZE ONTDEKKINGSSCHOTEL
Reference 702
Mediterraanse Mezze schotel
Reference 703
DIM SUM Schotel
Reference 707
"GEFRITUURDE" SCHOTEL
Reference 708
LA PETITE FOURCHETTE SCHOTEL
Reference 709
Mezze New York
Reference 738
Mezze Romana
Reference 739
Mezze Party
Reference 740
Tagliatelli - Spaghetti
Tagliatelli met zalm (zalm filet, basilicum- en kruidenroom)
Reference 801
Tagliatelli Keizerlijke pikante Wok (kippereepjes, keizerlijke pikante saus, kruiden)
Reference 803
Tagliatelli op chef's wijze (kippereepjes, huis tomatenroom saus, spekblokjes, champignons en basilicum)
Reference 804
Tagliatelli Oceana (visfilet, saus met witte wijn, room en garnalen)
Reference 805
Visser's Tagliatelli (scampis, room met schelpdieren bouillon)
Reference 806
Boeren Tagliatelli (kippereepjes, room met curry en champignons)
Reference 807
Tagliatelli bolognaise
Reference 808
Spaghetti met zalm (zalm filet, basilicum- en kruidenroom)
Reference 827
Spaghetti Keizerlijke pikante Wok (kippereepjes, keizerlijke pikante saus, kruiden)
Reference 828
Spaghetti op chef's wijze (kippereepjes, huis tomatenroom saus, spekblokjes, champignons en basilicum)
Reference 829
Spaghetti Oceana (visfilet, saus met witte wijn, room en garnalen)
Reference 830
Visser's Spaghetti (scampis, room met schelpdieren bouillon)
Reference 831
Boeren Spaghetti (kippereepjes, room met curry en champignons)
Reference 832
Spaghetti bolognaise
Reference 833
Tagliatelles bolo-thaï (zeer pikant)
Reference 834
Te ontdekken
Rundsvlees met saté saus
Reference 210
Kip met saté saus
Reference 211
Scampis met saté saus
Reference 212
Moussaka
Reference 385
Youvetsi
Reference 386
Lamsvlees in papilotte
Reference 387
Schotel van gambas en scampis gegrild met spekblokjes, groenten en gratin dauphinois
Reference 853
Gegrild Vlees...
Gegrilde ribbetjes
Reference 319
Gekarameliseerde ribbetjes
Reference 320
Lamsbrochette
Reference 321
Reuze brochette (varkensvlees en lamsvlees)
Reference 322
Brochette van het huis (varkens, lamsvlees en lamskoteletje)
Reference 323
Mini lamsbrochette
Reference 324
Mini varkensbrochette
Reference 325
Tussenribstuk
Reference 327
Rumsteak 250 Gr
Reference 329
Kippenbrochette
Reference 330
Mixed grill van het huis (béarnaise)
Reference 331
Rundsvleesbrochette
Reference 332
Gegrilde gambas
Reference 389
Gegrilde ribbetjes roomsaus basilicum (pikant)
Reference 857
Gegrilde ribbetjes barbecuesaus
Reference 858
Gegrilde ribbetjes met rode curry (pikant)
Reference 859
Saus
Béarnaise
Reference 334
Archiduc
Reference 335
Groene peperroom
Reference 336
Provençale
Reference 337
Curry
Reference 338
Zoet-zuur
Reference 366
Basilic
Reference 367
Barbecue
Reference 368
Supplement
Gebakken rijst
Reference 147
Gebakken rijst met groenten
Reference 148
Dauphinois gratin
Reference 149
Griekse pasta gratin
Reference 333
Desserten
Dame Blanche - chocolade
Reference 720
Bresilienne
Reference 721
Chocolademousse van het huis
Reference 722
Bord griekse patisserie
Reference 723
Appeltaart
Reference 724
Speculoos
Reference 725
Aardbei (Sorbet)
Reference 726
Wijn
Witte wijn 75cl
Reference 22
Retsina 75 cl
Reference 28
Rode wijn 75 cl
Reference 29
Rosé wijn 75 cl
Reference 34
Het spoeltje van 33Cl
Coca light
Reference 10
Tsingtao
Reference 11
Fanta
Reference 12
Ice tea
Reference 14
Coca blikje
Reference 2
Bier Mythos
Reference 874
De fles 1L
Coca
Reference 731
Coca light
Reference 732
Vittel
Reference 733
LA PETITE FOURCHETTE - ROMEINSESTEENWEG, 620 - 1853 STROMBEEK-BEVER (TEL 02/460.86.07 FAX 02/460.86.08)